top of page
  • Ahkera LKV / Tuomas

Airbnb-vuokraaminen Tampereella


AirBnB asunnon vuokraaminen Tampereella

Oman asunnon tai sijoitusasunnon lyhytaikainen vuokraaminen AirBnB:n ja muiden vastaavien lyhytaikaiseen vuokraamiseen erikoistuneiden alustojen kautta on suosiotaan viime vuosina valtavasti kasvattanut ilmiö. Taustalla on tyypillisesti ajatus lisävuokratulon saamiselle asunnon käyttämättömien päivien osalta tai pitkäaikaiseen kalustamattoman asunnon vuokraukseen nähden.


Tämä lisävuokratulo ei kuitenkaan tule vaivatta, sillä asunnon lyhytaikainen vuokraaminen vaatii harjoittajaltaan muun muassa perehtymistä toiminnan luvanvaraisuuteen, paloturvallisuuteen, varausalustojen käytäntöihin ja parhaisiin toimintatapoihin puhumattakaan lukuisista tunneista muun muassa asiakaspalvelun sekä siistijän roolissa. Monelle onkin edessä pitkä tie kantapään kautta oppimiselle hinnoittelun, vuokralaisvalinnan sekä parhaiden varauskäytäntöjen suhteen. Tyypillinen virhe on esimerkiksi jättää yö- tai viikkokohtaisesta vuokrahinnoittelusta huomioimatta oman työn osuus.


Suodenkuoppien välttämiseksi ja vuokraustoiminnan tuottopotentiaalin maksimoimiseksi Ahkera LKV ja 2ndhomes Tampere kehittivät yhdessä "Ahkera Care" -huolenpitopalvelun, jolla asunnon lyhytaikaisesta vuokrauksesta tulee helppoa, turvallista ja ennen kaikkea tuottavaa. Toimijoilla on yli 6 vuoden kokemus kalustettujen asuntojen lyhytaikaisesta vuokraamisesta ("AirBnB-vuokraamisesta") Tampereella ja tämän tekstin kirjoitushetkellä +40 asunnon portfolio yksinään Tampereen keskustassa. Kokemusta ja tietotaitoa siis löytyy.


Miltä oman asunnon vuokraaminen AirBnB:ssä Tampereella sitten näyttää Ahkera Care -palvelussa?


AirBnB-asunnon vuokraaminen Tampereella

Kun tulet asiakkaaksemme Ahkera Care -huolenpitopalveluun, niin aloitamme yhteistyön sopimalla siitä, että mitä vuokraustoimintaan liittyviä asioita sinä hoidat jatkossa ja mitä me hoidamme yhteistyössä 2ndhomesin kanssa. Voimme esimerkiksi sopia, että sinä hoidat edelleen asunnon siivoukset, liinavaatehuollon ja tarvikevaraston täytön sekä avaintenluovutuksen ja me keskitymme vuokratulojen kasvattamiseen, sopimushallintaan, asiakasvalintaan sekä tarjoamme sinulle sivistyneet työkalut varaustilanteen, viestiliikenteen ja asiakastietojen tarkasteluun keskitetysti yhdestä puhelinapplikaatiosta.


Vastaavasti voimme myös sopia, että me hoidamme kaiken vuokraustoimintaan liittyvän, sisältäen siis myös siivoukset, liinavaatehuollon, avaintenluovutuksen ja niiden edelleen, täysin puolestasi. Näin sinä voit nostaa jalat pöydälle ja seurata puhelimestasi reaaliajassa asunnon varaustilannetta, vuokralaisten tietoja sekä viestiliikennettämme vuokralaisen suuntaan. Tai vastaavasti katsot vain kerran kuukaudessa saamasi vuokratuloyhteenvedon läpi ja muuten et mieti koko asiaa!


Palvelumme on toisin sanoen täysin räätälöitävissä oman tahtotilasi mukaiseksi ja se mukautuu tilanteiden muuttuessa. Kaiken keskiössä on kuitenkin sivistyneiden ammattityökalujen ja -prosessien ottaminen osaksi vuokraustoimintaa sekä myyntitulojen kasvattaminen tuomalla asunto osaksi yritysmyyntiportfoliota ja hankkimalla asuntoon 1-6 kuukaudeksi asunnon vuokraavia vuokralaisia lyhytvuokrauksen kannalta hiljaisina vuodenaikoina. Voit myös vapaasti käyttää asuntoa itse sen ollessa vapaana.


Mikäli siis harkitset asuntosi AirBnB-vuokraamisen aloittamista tai olet jo kokenut AirBnB-vuokraaja, mutta kaipaat sivistyneitä työkaluja, lisämyyntiä sekä enemmän vapaa-aikaa itsellesi, niin otathan yhteyttä allekirjoittaneeseen. Keskustellaan siitä miten palvelusta olisi sinulle hyötyä ja millaisia vuokratuottoja voit asunnoltasi jatkossa odottaa.Lisätietoa Ahkera Care -huolenpitopalvelusta:


Huolintapalvelu Airbnb-asunnolle

Tuomas Välimäki

Toimitusjohtaja, LKV & KTM

Ahkera LKV Oy

+358 400 214 114


6 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page