top of page
DSC07587.jpg

AHKERA CARE

Ulkoista sijoitusasuntosi hallinnointi ammattilaiselle.

1. Räätälöitävä huolenpitopalvelu kalustetulle tai kalustamattomalle vuokra-asunnolle

2. Sekä pitkäaikaiseen että lyhytaikaiseen vuokraukseen

3. Järkevään, ennustettavaan ja kustannustehokkaaseen hintaan

MIKSI AHKERA CARE™?

Ahkera Care™ on täyden palvelun huolenpitopalvelu, jossa alan ammattilaiset pitävät huolta sijoitusasuntosi päivittäisestä vuokraustoiminnasta sekä itse asunnosta kuin omastaan. Palvelun sisältö on räätälöitävissä tarpeidesi mukaan ja hinta määrittyy valitusta laajuudesta riippuen. Palvelun saa sekä kalustamattomalle vuokra-asunnolle että kalustetulle vuokra-asunnolle sekä pitkäaikaiseen että lyhytaikaiseen vuokraukseen* ("AirBnB-vuokraukseen"). 

Ahkera Care™ -huolenpitopalvelu toteutetaan lyhytvuokrauksen osalta yhteistyössä 2ndhomes-konsernin kanssa. 2ndhomes on yksi Suomen suurimmista kalustettujen asuntojen lyhytvuokrauksen toimijoista. Ahkera Care™ -huolenpitopalvelussa asuntosi on alan parhaiden ammattilaisten hoivassa.

 

Palvelun osa-alueita ovat:

Asiakaspalvelu

Korkean laatutason nopea asiakaspalvelu vuokralaisten suuntaan aina aamusta myöhäiseen iltaan joka päivä vuoden ympäri.

Sopimushallinta

Vuokrasopimusten laatiminen, ehdoista neuvottelu, sopimusten allekirjoittaminen ja dokumentointi sähköisesti puolestasi.

Asunnon jatkuva ylläpito

Organisoimme tarvittaessa puolestasi tasokkaan asunnon loppusiivouksen sekä liinavaatehuollon* ja tarvikevaraston täytön* vuokralaisen vaihtuessa.

Digitaalinen palvelualusta*

Tarjoamme käyttöösi digitaalisen alustan vuokraustilanteen seuraamiseen reaaliajassa. Löydät alustalta myös vuokratulolaskelmasi.

Yhteenveto vuokratuloista

Saat kuukausittaisen yhteenvedon käsittelemistämme vuokratuloistasi veroilmoitusta varten.

Jatkuva kohteen markkinointi*

Lyhytvuokrauksessa asuntoasi markkinoidaan jatkuvasti ja sinne etsitään vuokralaisia useista kymmenistä eri kanavista alan parhaiden ammattilaisten toimesta.

Maksuliikenne

Hoidamme asunnon vuokranmaksuliikenteen kokonaan puolestasi ja tilitämme vuokratulon kuukausittain tilillesi.

Avaintenluovutus

Järjestämme henkilökohtaisen avaintenluovutuksen kullekin vuokralaiselle sisältäen myös vuokralaisen henkilöllisyyden tarkastamisen.

Lyhytvuokrauksen konsultaatio*

Neuvomme sinua huoneiston kalustamisessa ja tarvittaessa kalustamme huoneiston puolestasi. 

Asunnon kunnon valvonta

Asunto tarkastetaan aina vuokralaisen vaihtuessa ja mahdolliset poikkeamat raportoidaan sekä dokumentoidaan.

DSC02459.jpg

ESIMERKKI

Sami omistaa 29m2 yksiön Tampereelta, jonka hän on itse kalustanut. Sami on vuokrannut asuntoa lyhytaikaisesti AirBnB:ssä saadakseen pitkäaikaista vuokrausta korkeampaa vuokratuottoa. Sami asuu lähellä asuntoa, mutta ei työkiireistä johtuen enää ehdi hoitamaan asuntoa yhtä paljon mitä ennen. Sami ulkoistaa ylläpidon Ahkera Care™ -palvelulle siivoten itse asuntoa vain joka toinen viikonloppu.

Ahkera Care™ -palvelun hyödyt Samille

  • Samin vuokratulot kasvavat selvästi ammattimaisen proaktiivisen markkinoinnin ja myynnin sekä lukuisten uusien vuokrauskanavien kautta. Asuntoon löydetään hiljaisille kuukausille useamman kuukauden kestäviä vuokrauksia. 

  • Samille vapautuu useita tunteja viikossa lisää vapaa-aikaa asiakaspalvelun ulkoistamisen kautta. Lisäksi naapurisuhteet pysyvät hyvänä tarkan vuokralaisvalinnan seurauksena.

  • Sami saa joustavuutta arkeensa, kun vuokraustoiminta ei ole enää yksin hänen harteillaan. Hän voi kuitenkin halutessaan myös siivota asuntoa niin usein kuin haluaa ja hankkia tätä kautta lisävuokratuottoa itselleen.

Samin vuokratulot yksin toimiessaan: +1185,00 €/kk

Samin vuokraustoimintaan käyttämä aika: 40 tuntia/kk

Samin vuokratulot Ahkera Care™ -palvelussa: +1780,00 €/kk

Samin vuokraustoimintaan käyttämä aika: 4 tuntia/kk

Ahkera Care™ -palvelun kustannus Samille: -410,00 €/kk

Ahkera Care™ -palvelun kuukausimaksu on täysin verovähennyskelpoinen.

DSC07601.jpg

ASIAKKAAMME SUOSITTELEVAT

6A962641-87A3-46E0-94D3-E2EB78277282.jpg

Eetu, yksi asunto Ahkera Care™ -palvelussa

"Hyvä palvelu, koska avaimet käteen periaatteella aiempaa paremmat vuokratuotot. Aikaa vapautunut tosi paljon. Appi hyvä vuokrausten ja vuokralaskelmien seurantaan. Kaikki sujunut hyvin ja asiakasarvostelut olleet hyviä. Hoitui myös uusi jääkaappi asuntoon kun vanha hajosi."

OTA YHTEYTTÄ

Kiitos yhteydenotostasi. Palaamme pikimmiten asiaan.

bottom of page