top of page
DJI_0675.jpg

TARINAMME

Tamperelaista private-kiinteistönvälitystä.

Ahkera LKV on Tampereelta lähtöisin oleva kiinteistönvälitysliike, jonka erityisalaa on aidosti asiakkaidensa menestystä edistävä kiinteistönvälitystoiminta ja kokonaisvaltainen asumisen sekä asuntosijoittamisen konsultointi ja huolenpito.

Yrityksen taustalla ovat Tamperelaiset asuntosijoittajat, jotka huomasivat tarpeen aidosti asiakkaan menestystä ajavan kokonaisvaltaisen kiinteistönvälitystoiminnan konseptoinnille. Kun hyvää palvelua ei muualta saa, niin se täytyy tehdä itse. Tämä näkyy kiinteistönvälitystoiminnassamme jokaisessa toimeksiannossa selkeänä kommunikointina asiakkaan kanssa sekä siinä, että jokainen kohde saa ansaitsemansa panostuksen markkinoinnissa ja juridisissa taustatöissä. Kun nämä elementit yhdistetään erinomaisiin myyjiin, niin seuraavat erinomaiset tulokset myös perästä.

Asuntokaupassa on kyse elämän suurimmista päätöksistä ja mielestämme silloin ei tule pihistellä yksityiskohdissa vaan päinvastoin panostaa jokaiseen toimeksiantoon täydellä sydämellä. Joku onkin aikanaan osuvasti todennut, että poikkeukselliset tulokset ovat seurausta poikkeuksellisista teoista. Tämä on se mentaliteetti, joka välittyy kaikesta tekemisestämme.

 

Edellä kuvatun Ahkeran Välitystavan lisäksi olemme alusta asti halunneet tarjota asiakkaillemme private-tyyppistä kokonaisvaltaista kiinteistönvälityspalvelua, konsultointia ja huolenpitoa asumisen sekä asuntosijoittamisen ympärillä. Olemme erikoistuneet erityisesti Tampereen keskusta-alueen asuntomarkkinaan, jonka tunnemme vuosien käytännön kokemuksen kautta kuin omat taskumme. Haluamme olla mukana asiakkaidemme asumiseen liittyvissä kysymyksissä ja tarjota asiakkaillemme huolenpitoa, jossa hoidamme tarvittaessa kaikki asunnon omistamiseen liittyvät huolet ja murheet asiakkaamme puolesta. Lisäksi haluamme olla mukana kehittämässä asiakkaidemme asuntosijoitusportfolioita sekä esimerkiksi mahdollistamassa erilaisiin ryhmähankintoihin mukaan pääsemisen Tampereen talousalueella. Asiakkaanamme saat itsellesi henkilökohtaisen kiinteistönvälittäjän suunnittelemaan ja edistämään asumiseen tai asuntojen omistamiseen liittyviä tavoitteita kanssasi.

Laadukas kiinteistönvälitys on mielestämme pitkäjänteistä ja aktiivista asumisen sekä omistamisen kokonaisuuden rakentamista asiakkaan tarpeet aina tärkeimpänä motivaattorina mielessä pitäen. Ahkera LKV:lla jokainen välittäjä on motivoitunut luomaan elämän pituisia asiakkuussuhteita ja jokainen asiakas nähdään pitkäaikaisena yhteistyökumppanina. 

 

Kiinnostuitko? Otathan meihin rohkeasti yhteyttä ja tulet toimistollemme juomaan kahvit sekä keskustelemaan siitä, että miten voimme olla sinulle avuksi.

DSC02828.jpg

AHKERA VÄLITYSTAPA™

Näin se olisi aina kuulunut tehdä.

Ahkera Välitystapa on toimistomme kaikkea toimintaa määrittävä yrityksen sisäinen toiminnan etiikka, joka ohjaa jokaisen välittäjän päivittäistä tekemistä. Ahkeran Välitystavan luomisen taustalla on ollut tarve luoda aidosti asiakkaiden menestystä edistävä systemaattinen organisaatiokulttuuri, joka takaa parhaan mahdollisen kiinteistönvälityspalvelun toteutumisen jokaisessa toimeksiannossa. Jokainen välittäjämme on sitoutunut noudattamaan tätä koodistoa ja toteuttamaan sitä kaikissa toimeksiannoissaan.

 

Ahkera Välitystapa koostuu kolmesta peruspilarista: selkeästä kommunikoinnista, tasokkaasta panostamisesta sekä erinomaisista tuloksista. Nämä ovat mielestämme laadukkaan kiinteistönvälityspalvelun perusta. Asiakkaanamme näet Ahkeran Välitystavan konkretisoitumisen esimerkiksi siinä, että toimeksiannon eteneminen on selkeää, välittäjä pitää sinuun aktiivisesti yhteyttä ja juridiset dokumentit sekä myyntimateriaalit ovat ajan kanssa sekä ammattitaidolla laadittuja. Tämän vuoksi Ahkerassa Välitystavassa on esimerkiksi määritelty, että kukin välittäjä ottaa vain rajatun määrän toimeksiantoja kerrallaan, jotta haluttu laatutaso toteutuu kaikkien toimeksiantojen kohdalla. Tämän kun yhdistää siihen, että kaikki välittäjämme ovat erinomaisia myyjiä, niin on sanomattakin selvää, että tämä laadukkaan tekemisen sekä intohimoisen myynnin kombinaatio tuottaa erinomaisia tuloksia. 

 

Asuntokauppa on elämän suurimpia taloudellisia tapahtumia. Suosittelemmekin siis, että valitset kaupanteon kumppaniksi tahon, joka toteuttaa toimeksiantosi myynnillisellä otteella, vankalla laadullisella ylpeydellä sekä periksiantamattomalla asiakaslähtöisyydellä. Lupaamme, että et tule pettymään. Yhteystietomme löydät alla olevan painikkeen kautta. Oli sitten tarpeenasi asunnon myynti, asunnon vuokraus, asunnon ostaminen, arviolausunto tai jokin muu kiinteistönvälitykseen liittyvä tarve, niin keskustelemme mielellämme kanssasi siitä, että kuinka voimme olla juuri sinulle avuksi.

 

Tervetuloa yhteistyökumppaniksi!

Tarinamme: About
bottom of page